I believe in myself, my best friends and you

Nyt on alkanut olla vähän parempi olo. Alan päästä eroon pessimistisyydestäni, ainakin toistaiseksi. Ei ole mitään järkeä surra tämän maailman puolesta, koska sen pahuudelle ei yksi, käytännössä mitätön ihminen voi mitään. Olen saanut lahjaksi tämän yhden ainoan elämän, joten minun ei kannata käyttää sitä angstaamiseen. 

Minulla on koti, perhe, ystäviä, terveyttä, harrastuksia, mahdollisuus kehittää itseäni ja auttaa muita. Tuota viimeistä kohtaa voisin ehkä toteuttaa enemmän, mutta kuitenkin. Elämässäni on moni asia paremmin kuin monella muulla tässä maailmassa. Tunnen siitä syyllisyyttä. Miksi juuri minulla on asiat näin hyvin, eikä jollakulla muulla? Ehkä osaisin arvostaa elämää oikeasti, jos minulla olisi joskus oikeasti vaikeaa, enkä angstaisi tässä pullamössöelämässä, vaikkei minulla ole aihettakaan surra. En ole viime aikoina osannut iloita elämän pienistä iloista niin kuin ennen, olen vain ollut koko ajan surullinen. Mutta ehkä nyt alkaa helpottaa.

En ole Jeesus, en kykene kantamaan koko maailman surua harteillani. Ehkä minullakin on oikeus elää omaa elämääni, ei niinkään egoistisessä mielessä, haluaisin kuitenkin tuottaa hyvää ympärilleni. Toivottavasti pystyn siihen, tässä maailmassa on kuitenkin ihmisiä, joita rakastan. <3

~Teru-chan teh number six

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s